Botez de neuitat

Botezul - primul eveniment din viața copilului tău

Ambianța armonioasă a verdelui crud al naturii și a elementelor rafinate ale decorului marca LIBAO, crează o atmosferă inedită și perfectă pentru un botez de poveste al copilului tău. Oaspeții devin martori a unuia din cele mai importante și frumoase evenimente din viața unui părinte. Iar pentru ca amploarea ceremoniei să rămână pentru totdeauna o amintire frumoasă, organizatorii noștri oferă servicii de cea mai înaltă calitate.

Conceptul deosebit al botezului necesită o organizare de la cele mai mici detalii, pentru că ideile aproximative să devină realitate. Fiecare colțișor, element de decor al saloanelor noastre, inclusiv zonele deschise, este conceput pentru a satisface orice tematică și pentru a reda la maxim o atmosferă confortabilă și plăcută. Momentele petrecute alături de familie sunt cele mai prețioase în viață, de aceea, delegarea tuturor aspectelor organizatorice specialiștilor noștri devine alegerea perfectă.

Acest eveniment deosebit este despre familie, despre oamenii dragi, care te înconjoară. Familia reprezintă cel mai sigur și scump lăcaș în inima fiecăruia, iar fiecare eveniment important este doar un motiv în plus să fim alături de cei apropiați sufletului, să le spunem cât de mult îi iubim. Trăiește intens fiecare clipă alături de copilul tău, iar noi te ajutăm să-l îmbrățișezi cu atenție și emoții frumoase, datorită grijii, pe care o purtăm față de dorințele tale.


Lasă-ne datele de contact

iar echipa noastră revine
în cel mai scurt timp cu oferta personalizată.

    TRIMITE UN MESAJ

    Daca ai nelamuriri in privinta organizarii evenimentului tau, completeaza formularul alaturat si vei fi contactat imediat.