Imaginea companiei

Indiferent de tematica și scopul evenimentului, locația, în care acesta este desfășurat are o deosebită importanță. De ce? Nivelul înalt de calitate și lux a locației promovează direct imaginea companiei sau a întreprinderii. Aspectul dat creează impresii frumoase atât lucrătorilor, cât și partenerilor. Atmosfera deosebită, creată de Libao, va deveni cert cartea de vizită a companiei tale!

Efectele unei alegeri potrivite

Atmosfera tematică și diferită de cea obișnuită în oficiu, poate dezvolta trăsături noi, pe care angajații de obicei nu le manifestă la un simplu briefing în oficiu. Schimbarea anturajului de multe ori are efecte neașteptate, iar dispoziția bună și emoțiile pozitive devin un adevărat catalizator pentru idei inovative și interesante. Gama largă de servicii oferită de Libao, transformă până și cea mai formală conferință într-o odihnă emoțională plăcută.

Corporate marca Libao Luxury Events

Evenimentul tău capătă culori noi, evidențiindu-se nivelul înalt de profesionalism și lux. Calitatea serviciilor acordate va ținti direct în dorințele tale. Astfel, pentru întrunirile formale, Libao îți oferă saloane bine dotate cu echipament tehnic performant, cu sisteme inovative de sonorizare, proiecție și vizualizare. Petrecerile tematice sunt organizate la cel mai înalt nivel, care permite relaxarea de toate grijile și motivarea pentru atingerea unor noi înălțimi ale companiei.


Lasă-ne datele de contact

iar echipa noastră revine
în cel mai scurt timp cu oferta personalizată.

  TRIMITE UN MESAJ

  Daca ai nelamuriri in privinta organizarii evenimentului tau, completeaza formularul alaturat si vei fi contactat imediat.

  Open chat
  1
  Vrei să afli oferta nouă? 😎
  🤗 Bună,
  Când ați programat evenimentul? Trimitem imediat ofertă avantajoasă 👍