Anulare și returnarea contravalorii biletelor

1. ATENTIE: Administratorul Site-ului va putea returna in caz de anulare a comenzii sau a evenimentului doar pretul biletului, nu si pretul serviciilor de intermediere aferente achiziției făcute.

Anularea comenzilor si returnarea contravalorii biletelor se poate face, daca organizatorul premite acest lucru.

In caz ca optati pentru returnarea contravalorii biletelor in cont bancar, va rugam sa ne oferiti un IBAN din Romania (RO). Administratorul Site-ului nu va returna contravaloarea biletelor in conturi inregistrate la banci din alte tari sau in conturi de Revolut.

2. ATENTIE: Pentru anumite evenimente organizatorul este liber să nu permită renunţarea la bilet.

3. ATENTIE: Anumiti organizatori de evenimente au ales ca, in caz de anulare a unui eveniment, sa returneze contravaloarea biletelor prin intermediul Administratorului Site-ului, dupa 14 zile calendaristice de la data anuntului de anulare*. In cazul nefericit al anularii unui astfel de eveniment, veti fi informati pe e-mail iar banii se vor returna conform dorintelor organizatorului evenimentului. Atentie, se returneaza doar contravaloarea biletelor, nu si comisioanele adaugate peste pretul acestora.

4. ATENTIE: Contravaloarea biletelor nu se va returna prin mandat postal. In cazul in care ati cumparat bilete ramburs, returnarea va fi efectuata prin virament bancar, în contul indicat de dvs. Multumim pentru intelegere.

5. ATENTIE: Pentru anumite evenimente de pe site, prețul serviciilor de intermediere (indiferent de natura sa) este inclus în pretul afișat al biletului.

Open chat
1
Vrei să afli oferta nouă? 😎
🤗 Bună,
Când ați programat evenimentul? Trimitem imediat ofertă avantajoasă 👍